Kedai emas kelantan online dating

Rated 3.87/5 based on 865 customer reviews

Bukan peniaga emas sahaja yang menjadi tarikan di pekan ini.

Melewati pasar besar tua Pasir Mas dan Pasar Munduk yang mengapit rel kereta api, cubalah hidangan yang jarang dapat ditemui di tempat lain seperti etak dan cucur sira. Di pasar terbuka itu juga terdapat sebuah gerai yang turut membuat demonstrasi menghasilkan gelang kristal dalam pelbagai corak dan rekaan.

Wardah makan nasi ayam, dia makan simple2 je macam hot dog ngan kentang dengan cheese.

Milo Ais tambah Aiskrim Vanila satu scoop besar, sebelum letak aiskrim, dia tabur Milo banyakkkk oooo.

Buat kecil-kecilan pun okeyh, mana tahu boleh berkembang meluas kan. :) Blouse, dress, telekung, pashmina, berbagai koleksi pakaian yang dijual di sini.

Wardah teringin nak berbisnes tudung bidang 60 ni ke Melaka, tetapi baru sahaja berniat, harap termakbullah suatu hari nanti.

Emas merupakan satu-satunya matawang yang tidak pernah gagal dalam sejarah penggunaannya oleh manusia selama lebih 5,000 tahun. Atau letakkan target 1 bulan 1 dinar atau 1 bulan 1g mengikut kemampuan kewangan anda.

Emas tidak boleh dimanipulasi, diduplikasi atau dijana semula. Emas merupakan logam berharga yang terunggul di dunia. Emas mempunyai nilai intrinsik yang tersendiri dan diiktiraf sebagai medium pertukaran di seluruh dunia. Emas adalah stabil dan kukuh walaupun mengalami krisis ekonomi dan inflasi. Tidak rugi selagi anda tidak menjualnya,cuma anda tidak dapat memaksimumkan keuntungan sahaja. Peruntukkan sebahagian gaji anda,sebagai contoh 20% untuk simpanan emas.

kedai emas kelantan online dating-70

kedai emas kelantan online dating-29

kedai emas kelantan online dating-30

kedai emas kelantan online dating-59

pergi makan kat sana sebab Wardah belum makan nasi pagi tu, jadinya laparrrr nasik!

Ada juga beli warna merun, tudung bawal plain bidang 60.

Kata sahabat Wardah ni, di sini, Bazar Tok Guru ni, harganya lagi murah berbanding tempat-tempat lain.

AKTIVITI jual beli emas agak unik di Pasir Mas, Kelantan.

Ini kerana ia lebih banyak dilakukan di kaki lima kedai berbanding di dalam kedai emas sendiri.

Leave a Reply